Al weer bijna het eind van het jaar

Categories: Nieuws

2017! Het lijkt misschien nog ver weg. Maar nog iets meer dan ander half maand en we hebben de jaarwisseling er al weer op zitten.
Hoog tijd dus om samen te overleggen hoe we het gaan doen met kerst, de daarbij behorende etentjes en natuurlijk het taxi rijden. Wat is er allemaal te beleven op de kerstdagen zelf in de kroegen van Roden? De agenda elders op de site kun je terug vinden waar wanneer wat wordt georganiseerd!
En natuurlijk niet te vergeten, vele mensen die bij familie of kennissen gaan genieten van een heerlijke maaltijd en de daarbij behorende drankjes.
Een gezellige tijd wat er weer aan zit te komen dus. En natuurlijk zullen wij ook met de kerstdagen ‘gewoon’ doorrijden. Doen we ons best om de gezellige kerstsfeer ook in de taxi nog even vast te kunnen blijven houden. En brengen we een ieder die dat nodig heeft weer veilig thuis.

De jaarwisseling zelf, gaan we de hort op of blijven we thuis. Nemen we een drankje of gaan we samen rijden?!
Zou er genoeg werk zijn, of zitten we dan de halve nacht ‘werkloos’ thuis?
Sowieso wat het ook gaat worden, zijn we natuurlijk om 0.00 uur thuis om elkaar als eerst een fantastisch jaar te wensen, om vuurwerk af te steken en nog even een uurtje samen 2017 in te gaan.
Je leest het vast al, we zijn er over de jaarwisseling nog niet uit. Zodra we hier meer over weten, zullen we dat sowieso op de site vermelden.
Houd dus de site in de gaten.

Groet jullie chauffeurs,
Jethro & Marieke

Lekker eten

Leave a Reply