Duidelijk herkenbaar!

Categories: Nieuws

Al vele jaren rijdt Taxi Jethro door Roden en omgeving, en is Jethro hét gezicht van  deze taxi. Bij het besluit dat Marieke ook bij Taxi Jethro in zou stappen, moesten we dan ook zorgen dat wij samen herkenbaar zouden zijn als één taxi bedrijf.

Dus op moment van uitbreiden ook vrij snel de bedrijfskleding er bij geregeld; een polo en blouse. Zo zouden we samen goed herkenbaar zijn in de zomer maanden. Maar toen het wat kouder werd, was een jas toch wel zo fijn. Dus al snel volgde een mooi jasje, door de tekst achter op weer goed herkenbaar als van Taxi Jethro!
Uiteraard op de taxi’s een wit bordje, die oplicht als de taxi vrij is, en dus ook niet te missen.

Met de aanschaf van de nieuwe bus, is het witte taxi bordje nog wel boven op. Maar door de grootte van de bus valt die minder op. En werd er dan ook besloten dat er maar belettering op de bus moest komen.
Ondertussen is dat gelukkig ook gerealiseerd! En is de strakke belettering toegevoegd aan de zij- en achterkant. De zwarte tekst en nummer vallen op de witte bus dan ook mooi op!

Of het nu gaat om de auto’s, of Jethro of Marieke als bestuurder, je kan er niet omheen: Taxi Jethro is goed herkenbaar.

bus!