Veranderingen in 2019

Categories: Nieuws

Er zijn begin dit jaar een aantal veranderingen.

Om te beginnen de tarieven. Door een wetswijziging is het btw tarief verhoogt. Waardoor ook wij genoodzaakt zijn om de tarieven iets te verhogen. Klik hier om naar de tarieven te gaan.

 

Daarnaast hebben we de Chevrolet Nubira te koop staan. Marieke zal qua taxi rijden een stap terug doen. Nu reed ze vanaf de Rodermarkt 2018 eigenlijk al (bijna) niet meer. Dit toen der tijd door de zwangerschap. En sinds eind vorig jaar hebben we de zorg over een prachtige dochter. Waardoor de standaard weekenden al afvallen om te rijden, want om nu elk weekend oppas te moeten regelen werkt ook niet. Daarnaast zijn de maandelijkse vaste lasten met betrekking tot de auto dus danig omhoog gegaan, dat Marieke te weinig kan taxi rijden om dit nog rendabel te laten zijn.
Met veel plezier heeft Marieke dan ook de zaterdagen, feestdagen en evenementen taxi gereden. Wat een plezier en gezelligheid was dat keer op keer.

Mocht Jethro een keer ziek zijn, of het gaat om een ritje overdag, kan het zo maar zijn dat je Marieke aantreft achter het stuur van de bus!

taxi-jethro-03