RodermarkttaxiHet is weer zo ver: De Rodermarkt 2017.

Wat is de tijd gevlogen, vorig jaar Rodermarkt de eerste keer met 2 auto’s aan de rit.
En nu, 2017 tijdens de Rodermarkt met een personenauto en bus! Waardoor we zowel kleine als ook grotere groepen (tot 8 personen) taxi vervoer kunnen aanbieden.
Elke dag is er dan ook genoeg te beleven voor jong en oud. Dus gezellig een hapje en drankje doen, en genieten van de muziek en elkaar moet dan ook zeker goed komen.
En wat is er dan ook lekkerder om in een taxi te kunnen stappen, en je naar huis te laten rijden!

We zullen dan ook zeker elke avond/nacht aanwezig zijn. Als we dan niet aan de rit zijn kun je ons vaak vinden vlak voor de afsluiting bij Mo’s Café (kruising Albertsbaan & Heerestraat).
Maar ook telefonisch een rit afspreken is geen probleem.
En wat is er nu makkelijker dan om de taxi met de Rodermarktmuntjes te kunnen betalen! Voor ons geen probleem. De Rodermarktmuntjes accepteren wij dan ook als betaalmiddel. Maar ook nog gewoon contant of via pin betalen blijft mogelijk.
Uiteraard doen we ook dit jaar weer wat we kunnen. Wegens de Rodermarkt drukte kan het zijn dat er een langere wachttijd is dan u van ons gewend bent.
Vorig jaar waarschuwden we al voor de taxibedrijven die wel eens idioot hoge prijzen vroegen voor de kleinste ritjes. Wil je weten waar je op moet letten, kun je hier klikken voor meer informatie omtrent taxi prijzen.
Al met al hebben wij er weer zin in.

We zien je dan ook graag weer in de taxi!

Groetjes Jethro en Marieke
Taxi Jethro

agenda rodermarkt 2017